Κωδικός Προϊόντος: Maca Arginine BEST BODY Nutrition
Διαθεσιμότητα: Δεν είναι διαθέσιμο
19,80€
Χωρίς ΦΠΑ: 15,97€

Ποσότητα

Βασικά Χαρακτηριστικά Testobolan (Maca+Arginine):


Φόρμουλα ενίσχυσης της  προπόνησης με μάκα , ginseng & L - αργινίνη

Βελτιστοποιημένη με ψευδάργυρο και βιταμίνη Β6

Μπορεί να συμβάλει στην αύξηση του μυϊκού συστήματος και να μειώσει το λίπος.

Υποστηρίζει την κυκλοφορία του αίματος και έτσι την δραστικότητα.

Αυξάνει την ενδογενή παραγωγή τεστοστερόνη του σώματος.

Σε χρηστική μορφή κάψουλας για εύκολη δοσολογία.


Πώς πρέπει να χρησιμοποιώ το Testobolan Maca Arginine (Best Body)  ; 

Η Best Body Nutriotion συνιστά να παίρνετε 4 κάψουλες Testobolan Maca αργινίνη Booster με πολλά υγρά την ημέρα. Συνιστάται να λάβετε από 2 κάψουλες πριν και 2 κάψουλες μετά την προπόνηση. Τις ημέρες χωρίς προπόνηση λάβετε 2 κάψουλες πριν από δύο κύρια γεύματα. Ένα δοχείο περιέχει 100 κάψουλες, οι οποίες είναι 25 μερίδες.Κρατήστε το προϊόν κλειστό σε ξηρό μέρος, προστατευμένο από το φως του ήλιου και σε θερμοκρασία δωματίου (15 ° - 25 ° C). Μετά το άνοιγμα είναι προτιμότερο να καταναλωθεί  εντός 3 μηνών.


Προειδοποιήσεις: 

Διαβάστε και ακολουθήστε προσεκτικά τις οδηγίες. Δεν προορίζεται για χρήση από άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία. Ζητήστε τη συμβουλή ενός καταρτισμένου γιατρού πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν, ιδιαίτερα εάν λαμβάνετε φάρμακα, υποφέρετε από κάποια ιατρική πάθηση, είστε έγκυος, θηλάζετε ή σχεδιάζετε να μείνετε έγκυος. Φυλάξτε το μακριά από παιδιά. Αυτές οι πληροφορίες δεν έχουν αξιολογηθεί από τη Διεύθυνση Τροφίμων και Φαρμάκων. Αυτό το προϊόν δεν προορίζεται για τη διάγνωση, την αντιμετώπιση, τη θεραπεία ή την πρόληψη οποιασδήποτε νόσου.

Παρακαλούμε συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν τη χρήση εάν έχετε ή υποψιάζεστε κάποια ιατρική πάθηση, παίρνετε συνταγογραφούμενα φάρμακα, ή είστε έγκυος ή θηλάζετε.

Σημείωση: Αν έχετε απορίες αναφορικά με τη χρήση του προϊόντος μας, σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε γιατρό ή διατροφολόγο. Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με το άρωμα.

* Το προϊόντα που αναφέρονται δεν προορίζονται για διάγνωση, θεραπεία ασθένειας, ανακούφιση, η ομάδας ασθενειών. Για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον οικογενειακό σας γιατρό.  

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε