Κατασκευαστής: Biotech
Κωδικός Προϊόντος: Multi Hypotonic Drink 1000ml BIO TECH
Διαθεσιμότητα: Δεν είναι διαθέσιμο
17,14€
Χωρίς ΦΠΑ: 13,82€

Ποσότητα

Biotech Men's Multi Hypotonic Drink - Πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα με νάτριο, βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία

Το Biotech Multihypotonic Drink είναι ένα υγρό συμπύκνωμα που χρησιμοποιείται για την παρασκευή ενός χαμηλής περιεκτικότητας σε θερμίδες υποτονικού ροφήματος, το οποίο καταναλώνεται κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Είναι ιδανικό για τους αθλητές που έχουν ανάγκη από ενυδάτωση και ενέργεια. 


Προτεινόμενη Χρήση: Αναμίξτε 10 ml προϊόντος με 500 ml νερό. 


Προειδοποιήσεις: Η χρωστική E102 μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στη δραστηριότητα και τη συγκέντρωση των παιδιών. Η χρωστική E110 μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στη δραστηριότητα και τη συγκέντρωση των παιδιών. Φυλάξτε το μακριά από παιδιά. Αν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε ιατρικό θέμα, συμβουλευτείτε γιατρό πριν τη χρήση. Αυτό το προϊόν δεν προορίζεται για τη διάγνωση, την αντιμετώπιση, τη θεραπεία ή την πρόληψη οποιασδήποτε νόσου. Το προϊόν δεν προορίζεται για αντικατάσταση μίας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής. Φυλάξτε το σε δροσερό και στεγνό μέρος.

Σημείωση: Αν έχετε απορίες αναφορικά με τη χρήση του προϊόντος μας, σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε γιατρό ή διατροφολόγο. Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με το άρωμα

Το προϊόντα που αναφέρονται δεν προορίζονται για διάγνωση, θεραπεία ασθένειας, ανακούφιση, η ομάδας ασθενειών. Για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον οικογενειακό σας γιατρό. 

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε